KVITKA відома і невідома | Music-Review Ukraine
KVITKA відома і невідома
Божик Олександр
м. Львів
28 квітня 2018, субота, 07:30
KVITKA відома і невідома
театр імені Марії Заньковецької (вул. Л. Українки, 1)

«KVITKA відома і невідома» - сольний концерт Оксани Мухи до 65-ліття Квітки Цісик - сольний концерт співачки, володарки Гран-прі I Міжнародного конкурсу українського романсу імені Квітки Цісик Оксани Мухи. Унікальна концертна програма присвячена 65-літтю від дня народження легендарної Квітки Цісик. У програмі концертів «KVITKA відома і невідома» – твори, які виконувала Квітка в оригінальному і естрадно-симфонічному звучанні. Улюблені композиції співачки-легенди прозвучать у виконанні ОКСАНИ МУХИ, СИМФОНІЧНОГО ОРКЕСТРУ, ROCK ORCHESTRA та іменитих гостей свята.

«Це мої концерти вдячності Квітці, - розповідає співачка Оксана Муха. – Цю програму провезу Україною, щоб репрезентувати і популяризувати її творчість. З Квіткою Цісик я зростала і навчалась, любила, з її пісень почалось моє професійне життя. Вона подарувала мені пісенний світ такої духовної і професійної якості, якого ще і донині немає в Україні. Квітка вклала колосальний труд, велетенський ресурс - духовний і матеріальний, додала свій талант і репутацію, аби в одному із трьох своїх альбомів написати: «Ця збірка пісень є бажанням мого українського серця вплести радісні нитки в розшарпане життям полотно, на якому вишита доля нашого народу. Присвячую поривам нескореного українського духу і його безнастанним змаганням по обох боках океану». Проект «KVITKA» - результат творчих пошуків Оксани Мухи та її спроба відкрити творчість Квітки Цісик українцям. Доповненням пісенного образу Квітки, будуть прем’єри, фільм і виставка фотоколажів від співачки. Спільно із родиною співачки Оксана Муха готує нові ексклюзивні матеріали, які відкриють нам Квітку – ту, якої ми досі не знали.

«Для проекту «KVITKA» багато творів зі свого репертуару доводжу до рівня квітчиних стандартів, і це дуже непросто. Це буде радісний концерт, концерт-зустріч. Зі мною на сцені будуть мої друзі-виконавці, а також гості. Готуємо сюрпризи і відкриття», - додає Оксана Муха.

Окрім Львова, концерти «KVITKA відома і невідома» заплановані у квітні-травні і в інших містах Західної та Центральної України.

Персоналії
ОКСАНА МУХА