"Стрес я залишаю в театрі". Прима нью-йоркського балету поділилася правилами здорового способу життя | Music-Review Ukraine
Головна
Стаття
"Стрес я залишаю в театрі". Прима нью-йоркського балету поділилася правилами здорового способу життя
22 серпня 2017, вівторок
Поширити у Facebook

Прима нью-йоркського балету Сара Мірнс розповіла про свій щоденний раціон та правила здорового способу життя.

Зараз Мірнс виглядає витонченою і підтягнутою, але її фігура далеко не завжди була такою. У 20 років у її раціоні переважала нездорова їжа, особливо солодощі, що створювало їй проблеми із зайвою вагою, пише My Domaine . «Мені знадобився час, щоб визнати свою залежність від солодкого і повністю виключити його зі свого меню», - каже Мірнс.

Поряд з правильним харчуванням, балерині необхідно піклуватися про фізичне і моральне самопочуття. «Здатність чути своє тіло і розум - це ключ до здоров'я», - впевнена Мірс. Пропонуємо ознайомитись з щоденними ритуалами прими балету.

Ранок

Кожен ранок - це випробування для балерини, особливо після виступу. За словами Мірнс, ранковий ритуал залежить від її самопочуття. «Я приймаю гарячий душ, займаюся на велотренажері близько 20 хвилин, потім півгодини розтягуюся, щоб поліпшити циркуляцію крові в м'язах», - розповідає балерина. Це допомагає підготувати тіло до майбутніх репетицій, які зазвичай тривають від шести до десяти годин.



Сніданок

Через те, що балерина пізно вечеряє, вранці вона не дуже голодна. «Зазвичай я снідаю йогуртом без наповнювачів, можу додати трохи свіжих ягід. По дорозі в театр купую каву, але випиваю всього третину чашки », - розповідає Мірнс. До обіду вона п'є дуже багато води.

Обід

Замість того, щоб повноцінно поїсти один раз, мирно надає перевагу декільком прийомам їжі, щоб підтримувати енергію в тілі. «Зазвичай я їм горіхи, банани, йогурт або крекери. За дві години до виступу я їм бутерброд з індичатиною, сиром і помідорами». За її словами, так вона відчуває себе вдосталь ситого і повної енергії під час виступу.



Після виступу

Робота на сцені триває кілька годин і дуже важливо правильно поповнити запас енергії. «Вечеря - головний прийом їжі. Я завжди їм після виступу, незважаючи на те, наскільки я втомилася ». Увечері Мірнс їсть білкову їжу, зелені овочі і навіть пасту. Вона часто експериментує з ресторанами і дуже любить мексиканську, індійську або японську кухню. Крім того, кожна її вечеря супроводжується одним келихом вина.

Відпочинок

Своїм найкращим відпочинком балерина вважає домашні посиденьки зі своїм нареченим. «Як тільки я приходжу додому - я починаю вірити в баланс між роботою та особистим життям. Весь стрес я залишаю в театрі », - каже Мірнс. Також, прима стверджує, що вона завжди прислухається до свого організму і бере додатковий час на відпочинок при необхідності. «Моє тіло хвилює мене в першу чергу. Я вже на тому етапі кар'єри, коли не боюся просити трохи більше часу на відновлення сил », - підкреслює Мірнс.




Джерело: Nv.ua





Інші:

Правила ринку: агент Линів пояснив, чому диригенти виконують твори російських композиторів
В Мюнхені запрошують на «Страту» та «Дванадцяту ніч»
Національна опера України поставить оперу "Конотопська відьма"
Українська опера Chornobyldorf виборола Премію Королівського філармонічного товариства
А ви знали, що Шевченко міг би стати й відомим музикантом?
Премʼєри в імʼя Перемоги
ЛІТЕРАТУРА З МУЗИКИ, МУЗИКА З ЛІТЕРАТУРИ
«Незламні»: музичне послання українців у другу річницю початку повномасштабної війни
«Десять років чекаємо на перемогу»: історія оркестру, який двічі з дому вигнала війна
Найкращий концерт Кіровоградської філармонії - попереду. Він буде присвячений Дню перемоги!
Музичні інструменти змінили на автомати: історії артистів театру Одеси
Оновлений репертуар, літній фестиваль та інтерактивна "Ластівка Щедрика": майбутнє Івано-Франківської філармонії в баченні Володимира Рудницького
Змінив пуанти на армійські берці: згадаймо артиста балету Ростислава Янчишена
"Музичні вечори у будинку родини Мейтусів"
«Для мене дім – там, де серце» – Віктор Рекало, автор музики до балету про вимушену міграцію «Дім»
Як розтопити «Крижане серце»?
В Одеській опері відновили незвичайну виставу
Хмельницький фаховий музичний коледж ім. В.І.Заремби: 65 років від дня заснування
До дня Соборності: в Національній опері представлять всеукраїнський музичний проєкт
Як доктор мистецтвознавства став... диригентом
Досліджуємо славні сторінки бандурного мистецтва
На Волині в Горохові привітали з 80-річчям відомого композитора
Роман Орленко-Прокопович - ім’я між забуттям і легендами
“Пісні для України” з Лондона
“54 хвилини до Різдва”
Диск "Зимовий шепіт" від піаністки Віоліни Петриченко
Українські переклади лібрето світових опер в Україні
Військовий зі Львова випустив альбом фортепіанної музики, яку створив на передовій
Раду Поклітару - герой книжки
Сенсаційні знахідки та версії Трипільської культури - “ світової колиски”
У Львівській філармонії визначили переможців Конкурсу молодих вокалістів імені Сліпака
Концерт-реконструкція «Гай, Рожество!»
Сторіччя Балетної трупи Одеської опери
Харизматичний диригент українського походження, який втілив "американську мрію": хто такий маестро Леонард Бернстайн
"Вистави ще немає, але є кредит довіри": продюсерка Opera aperta про співпрацю з міжнародним фестивалем O.Festival
В Ужгороді відкрили мініскульптуру на честь графа Нандора Плотені
Понад 200 народних пісень: де шукають і кому співають солістки ансамблю "Антонівчанка" з Прилуччини
8 неочікуваних речей, що носять ім’я Шопена
Фридерик Шопен та Микола Лисенко: точки перетину
Згадуємо Миколу Колессу
      © 2008-2024 Music-review Ukraine