"Стрес я залишаю в театрі". Прима нью-йоркського балету поділилася правилами здорового способу життя | Music-Review Ukraine
Головна
Стаття
"Стрес я залишаю в театрі". Прима нью-йоркського балету поділилася правилами здорового способу життя
22 серпня, вівторок

Прима нью-йоркського балету Сара Мірнс розповіла про свій щоденний раціон та правила здорового способу життя.

Зараз Мірнс виглядає витонченою і підтягнутою, але її фігура далеко не завжди була такою. У 20 років у її раціоні переважала нездорова їжа, особливо солодощі, що створювало їй проблеми із зайвою вагою, пише My Domaine . «Мені знадобився час, щоб визнати свою залежність від солодкого і повністю виключити його зі свого меню», - каже Мірнс.

Поряд з правильним харчуванням, балерині необхідно піклуватися про фізичне і моральне самопочуття. «Здатність чути своє тіло і розум - це ключ до здоров'я», - впевнена Мірс. Пропонуємо ознайомитись з щоденними ритуалами прими балету.

Ранок

Кожен ранок - це випробування для балерини, особливо після виступу. За словами Мірнс, ранковий ритуал залежить від її самопочуття. «Я приймаю гарячий душ, займаюся на велотренажері близько 20 хвилин, потім півгодини розтягуюся, щоб поліпшити циркуляцію крові в м'язах», - розповідає балерина. Це допомагає підготувати тіло до майбутніх репетицій, які зазвичай тривають від шести до десяти годин.



Сніданок

Через те, що балерина пізно вечеряє, вранці вона не дуже голодна. «Зазвичай я снідаю йогуртом без наповнювачів, можу додати трохи свіжих ягід. По дорозі в театр купую каву, але випиваю всього третину чашки », - розповідає Мірнс. До обіду вона п'є дуже багато води.

Обід

Замість того, щоб повноцінно поїсти один раз, мирно надає перевагу декільком прийомам їжі, щоб підтримувати енергію в тілі. «Зазвичай я їм горіхи, банани, йогурт або крекери. За дві години до виступу я їм бутерброд з індичатиною, сиром і помідорами». За її словами, так вона відчуває себе вдосталь ситого і повної енергії під час виступу.



Після виступу

Робота на сцені триває кілька годин і дуже важливо правильно поповнити запас енергії. «Вечеря - головний прийом їжі. Я завжди їм після виступу, незважаючи на те, наскільки я втомилася ». Увечері Мірнс їсть білкову їжу, зелені овочі і навіть пасту. Вона часто експериментує з ресторанами і дуже любить мексиканську, індійську або японську кухню. Крім того, кожна її вечеря супроводжується одним келихом вина.

Відпочинок

Своїм найкращим відпочинком балерина вважає домашні посиденьки зі своїм нареченим. «Як тільки я приходжу додому - я починаю вірити в баланс між роботою та особистим життям. Весь стрес я залишаю в театрі », - каже Мірнс. Також, прима стверджує, що вона завжди прислухається до свого організму і бере додатковий час на відпочинок при необхідності. «Моє тіло хвилює мене в першу чергу. Я вже на тому етапі кар'єри, коли не боюся просити трохи більше часу на відновлення сил », - підкреслює Мірнс.




Джерело: Nv.ua



Додати: Share on Facebook


Інші:

Незвичайний метод знищення ракових клітин
"Папороть" Станковича: повернення легенди
В Сьомій симфонії Бетховен використав мотиви народних пісень
Фестиваль "Одеське бельканто": юні вокалісти представили свою творчість
Німецька традиція виготовлення органів та італійська піца як спадщина ЮНЕСКО
Видатний оперний співак і талановитий художник Федір Стравінський був тісно пов’язаний із Україною
Національній опері виповнилося 150 років: які таємниці зберігає театр
Відлунали акорди Міжнародного пректу "Музика є вищим одкровенням"
У Музеї Максима Рильського презентували видання "Максим Рильський. Лібрето опери "Євгеній Онєгін". Український переклад"
Сергій Подолянчук: "Обдарована українська молодь не налаштована на перемогу"
Кароль Шимановський - погляд з туманного Альбіону
Одна з перших у світі жінок-диригенток ─ родом з Уманщини
Тетяна Сергеєва: "Музичне мистецтво необхідно вивчати і в загальноосвітній школі"
Зірка світової опери зійшла в Ірклієві
Нове дослідження з музичної історії Львова
Діамант буковинської музики
Названо найкращу музику для смерті
Київську оперу перейменовували сім разів
Головний академічний концертний зал Києва намагається стати ближчим до слухача
Сергій Борткевич: il memoria
Священик, композитор, патріот: як Остап Нижанківський боровся з нафтовими спекулянтами
Ігор Стравінський і Коко Шанель
Флейта чистого золота
Марко Р. Стех: Світові потрібний Борис Лятошинський
Сіднейську оперу будували 14 років
Молодість, енергія і віртуозність
Не закохатися після цього в Бартолі, Генделя, оперу , Зальцбург неможливо.
Пам'яті берегівчанки Євгенії Ніткулинець - відомої композиторки Закарпаття
Чар-голос українського Орфея
Марко Р. Стех: Світової слави композитор-модерніст Ігор Стравінський – українського роду
Композитор Віктор Теличко збагачує дитячу музику закарпатським інтонаційним колоритом
"Найталановитіший танцюрист покоління". Як українець підкорив Велику Британію
Відлуння столітніх оплесків
Закарпатський камерний хор «Кантус»: становлення, перемоги, плани
Психологи розповіли, в якому віці краще починати навчання музиці
Вчені з'ясували, яка музика покращує креативність
Ян Сибелиус (1865-1957) композитор
Артем Ведель – українська традиція хорового співу
А на Вкраїні – там сонечко сяє
Лікарі радять хропунам регулярно... співати
      © 2008-2017 Music-review Ukraine. Усі права застережено. При цитуванні інформації посилання на Music-review Ukraine обов'язкове