"Стрес я залишаю в театрі". Прима нью-йоркського балету поділилася правилами здорового способу життя | Music-Review Ukraine
Головна
Стаття
"Стрес я залишаю в театрі". Прима нью-йоркського балету поділилася правилами здорового способу життя
22 серпня 2017, вівторок

Прима нью-йоркського балету Сара Мірнс розповіла про свій щоденний раціон та правила здорового способу життя.

Зараз Мірнс виглядає витонченою і підтягнутою, але її фігура далеко не завжди була такою. У 20 років у її раціоні переважала нездорова їжа, особливо солодощі, що створювало їй проблеми із зайвою вагою, пише My Domaine . «Мені знадобився час, щоб визнати свою залежність від солодкого і повністю виключити його зі свого меню», - каже Мірнс.

Поряд з правильним харчуванням, балерині необхідно піклуватися про фізичне і моральне самопочуття. «Здатність чути своє тіло і розум - це ключ до здоров'я», - впевнена Мірс. Пропонуємо ознайомитись з щоденними ритуалами прими балету.

Ранок

Кожен ранок - це випробування для балерини, особливо після виступу. За словами Мірнс, ранковий ритуал залежить від її самопочуття. «Я приймаю гарячий душ, займаюся на велотренажері близько 20 хвилин, потім півгодини розтягуюся, щоб поліпшити циркуляцію крові в м'язах», - розповідає балерина. Це допомагає підготувати тіло до майбутніх репетицій, які зазвичай тривають від шести до десяти годин.



Сніданок

Через те, що балерина пізно вечеряє, вранці вона не дуже голодна. «Зазвичай я снідаю йогуртом без наповнювачів, можу додати трохи свіжих ягід. По дорозі в театр купую каву, але випиваю всього третину чашки », - розповідає Мірнс. До обіду вона п'є дуже багато води.

Обід

Замість того, щоб повноцінно поїсти один раз, мирно надає перевагу декільком прийомам їжі, щоб підтримувати енергію в тілі. «Зазвичай я їм горіхи, банани, йогурт або крекери. За дві години до виступу я їм бутерброд з індичатиною, сиром і помідорами». За її словами, так вона відчуває себе вдосталь ситого і повної енергії під час виступу.



Після виступу

Робота на сцені триває кілька годин і дуже важливо правильно поповнити запас енергії. «Вечеря - головний прийом їжі. Я завжди їм після виступу, незважаючи на те, наскільки я втомилася ». Увечері Мірнс їсть білкову їжу, зелені овочі і навіть пасту. Вона часто експериментує з ресторанами і дуже любить мексиканську, індійську або японську кухню. Крім того, кожна її вечеря супроводжується одним келихом вина.

Відпочинок

Своїм найкращим відпочинком балерина вважає домашні посиденьки зі своїм нареченим. «Як тільки я приходжу додому - я починаю вірити в баланс між роботою та особистим життям. Весь стрес я залишаю в театрі », - каже Мірнс. Також, прима стверджує, що вона завжди прислухається до свого організму і бере додатковий час на відпочинок при необхідності. «Моє тіло хвилює мене в першу чергу. Я вже на тому етапі кар'єри, коли не боюся просити трохи більше часу на відновлення сил », - підкреслює Мірнс.




Джерело: Nv.ua



Додати: Share on Facebook


Інші:

Працювати із повною самовіддачею – життєвий принцип сім’ї Тітяєвих
Не другорядний предмет: як музика змінила поведінку школярів-мігрантів у британській школі
Творчість Остапа Нижанківського
Страсті за Леонтовичем по-вінницьки: відновлений музей і забутий благодійний вечір «гуманітарного» фонду
Духові інструменти Гуцульщини
Науковці розповіли, як різна музика впливає на здоров'я
Музичні інструменти Стародавнього Єгипту
«Орея»: найнезвичайніший хор України
Учені: Джазові піаністи швидше класичних адаптуються до раптової зміни строю під час гри
Полтавська філармонія на зиму залишилася без ремонту
Александр Стоянов и Екатерина Кухар рассказали о новогодних традициях
За відродження високої культури в глибинці, що «призабула» своє шляхетне минуле
Проект "Три С": Мирослав Скорик, Євген Станкович і Валентин Сильвестров
Племінниця автора Щедрика: нам забороняли спілкуватися з Леонтовичами
"Щедрик" Леонтовича - одна з найпопулярніших різдвяних пісень у світі
Він мав стати вченим, а став музикантом
Дузе танцює у Гамбурзі
Як народилася найвідоміша різдвяна пісня
У вінок великому маестро
Молодіжний симфонічний оркестр України - від ідеї та до реалізації
У Львові поставили заборонену 40 років тому оперу
Пам’яті Андрія Сахарова
Микола Леонтович - "український Бах" - 140 років від дня народження
Незрячий баяніст на слух обробляє та вивчає французькі вальси і знає секрет щастя
13 декабря исполнилось 140 лет со дня рождения Николая Леонтовича
Прості історії: тромбоніст Богдан Роменський
Продовження історії успіху: Український молодіжний оркестр отримає близнюка
Чернівецький симфонічний оркестр: історія на чверть століття
Незвичайний метод знищення ракових клітин
"Папороть" Станковича: повернення легенди
В Сьомій симфонії Бетховен використав мотиви народних пісень
Фестиваль "Одеське бельканто": юні вокалісти представили свою творчість
Німецька традиція виготовлення органів та італійська піца як спадщина ЮНЕСКО
Видатний оперний співак і талановитий художник Федір Стравінський був тісно пов’язаний із Україною
Національній опері виповнилося 150 років: які таємниці зберігає театр
Відлунали акорди Міжнародного пректу "Музика є вищим одкровенням"
У Музеї Максима Рильського презентували видання "Максим Рильський. Лібрето опери "Євгеній Онєгін". Український переклад"
Сергій Подолянчук: "Обдарована українська молодь не налаштована на перемогу"
Кароль Шимановський - погляд з туманного Альбіону
Одна з перших у світі жінок-диригенток ─ родом з Уманщини
      © 2008-2018 Music-review Ukraine